SVARUS ĮNAŠAS Į BALTARUSIJOS REGIONINĘ KNYGOTYRĄ - Janonis, Osvaldas (Knygotyra, 2017)
ДОЎНАР, ЛАРЫСА. КНIЖНАЯ СПРАВА Ў МIНСКУ: (КАНЕЦ XVIII – ПАЧАТАК XX СТАГОДДЗЯ). МIНСК : БДУКМ, 2015. 695 P.: ILIUSTR., FAKS. BALTAR. ISBN 978-985-522-138-9.