DVIEJŲ IŠEIVIJOS LITUANISTŲ DIALOGAS - Petreikis, Tomas (Knygotyra, 2016)
VACLOVO BIRŽIŠKOS IR PETRO JONIKO SUSIRAŠINĖJIMAS (1948–1955): ŠALTINIO PUBLIKACIJA. KLAIPĖDOS UNIVERSITETAS; PARENGĖ ROMA BONČKUTĖ. KLAIPĖDA: KLAIPĖDOS UNIVERSITETO LEIDYKLA, 2015. 343, [1] P., [2] FAKS. LAP. TIRAŽAS 200 EGZ. ISBN 978-9955-18-862-9.