GYVENTI KNYGOSE IR SU KNYGOMIS: VALDAS KUKULAS IR JO BIBLIOTEKA - KUKULIENĖ, DEIMANTĖ (Knygotyra, 2015)
Vilnius, Lietuva El. paštas: deime.kukule@gmail.comRašytojų bibliotekos randasi ir auga labai įvairiai. Tai priklauso nuo daugelio dalykų: paties asmens, skirtingai susiklosčiusių jo gyvenimo ir kūrybos aplinkybių ir kt. Valdo (oficialiai Valdemaro Kukulo, 1959–2011, poeto, literatūros kritiko, publicisto) biblioteka ir jo santykis su knyga buvo ypatingi. Tai žinojo jo draugai, bičiuliai, tai matė kiekvienas, kuris tik lankėsi jo bute.