NAUJOS KRISTIJONO DONELAIČIO PASAULIO ĮŽVALGOS - BAUBLYS, ARŪNAS (Knygotyra, 2015)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas, Evangeliškosios teologijos centras Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, Lietuva El. paštas: arunas.baublys@gmail.comANNABERGER ANNALEN UBER LITAUEN UND DEUTSCH-LITAUISCHE BEZIEHUNGEN. HERAUSGEBER ARTHUR HERMANN, ANNEMARIE LEPA, DR. CHRISTINA NIKOLAJEW UND DR. LINA PILYPAITYTĖ IM AUFTRAG DES BALTISCHEN CHRISTLICHEN BUNDES, BONN, UND DES LITAUISCHEN KULTURINSTITUTS, LAMPERTHEIM. KEMPEN, 2014, nr . 22. 344 p. ISSN 1641-2608.