LIETUVOS RESPUBLIKOS MINISTRO PIRMININKO SVEIKINIMAS TARPTAUTINEI MOKSLINEI KONFERENCIJAI „KRISTIJONO DONELAIČIO EPOCHOS KNYGOS KULTŪRA DAUGIATAUTĖJE PRŪSIJOS VISUOMENĖJE“ - BUTKEVIČIUS, ALGIRDAS (Knygotyra, 2015)
Kristijonas Donelaitis – didžiulės svarbos lietuvių tautos asmenybė.Ji įprasmina ir šiandienę valstybę, stiprina jos sąsajas su europineir viso pasaulio literatūra. [...]