VILNIAUS JĖZUITŲ KOLEGIJOS DIENORAŠTIS: KASDIENYBĖS KRONIKA - PUTNAITĖ, GERDA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: gerda.putnaite@amb.lt