KNYGŲ RINKINIAI GARDINO REGIONE XIX AMŽIUJE - URBAITYTĖ, RITA (Knygotyra, 2015)
Kauno apskrities viešosios bibliotekos Senųjų ir retų spaudinių skyriusK. Donelaičio g. 8, LT-44213 Kaunas, LietuvaEl. paštas: r.urbaityte@hmf.vdu.lt