KVIETIMAS Į KNYGOTYROS STUDIJAS - LIETUVNINKAITĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2015)
Kauno technologijos universiteto bibliotekaDonelaičio g. 20, LT-44239 Kaunas, LietuvaEl. paštas: nijole.lietuvninkaite@ktu.lt