BIBLIOTEKININKYSTĖS IR INFORMACIJOS MOKSLŲ BEI KNYGOTYROSIR DOKUMENTOTYROS INSTITUTAI 2007 METAIS - BRAZIŪNIENĖ, ALMA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: alma.braziuniene@kf.vu.lt