SVARUS INDĖLIS Į LATVIJOS KNYGŲ LEIDYBOS TYRIMUS (anglų kalba) - LIMANE, LILIJA (Knygotyra, 2015)
Department of Rare Books and Manuscripts the National Library of LatviaJēkaba iela 6/8, LV-1050 Riga, LatviaE-mail: lilijal@lnb.lv