APIE BIBLIOFILINĘ KNYGĄ LIETUVOS TAIKOMOSIOS GRAFIKOS ISTORIJOS KONTEKSTE - BRAZIŪNIENĖ, ALMA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: alma.braziuniene@kf.vu.lt