DVIDEŠIMTOJI SHARP KONFERENCIJA DUBLINE - NAVICKIENĖ, AUŠRA (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: ausra.navickiene@kf.vu.lt