DISKUSIJA BIBLIOTHECA LITUANA TERMINO KLAUSIMU - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt