TARPTAUTINĖS KNYGOTYROS KONFERENCIJOS MOKSLO KOMUNIKACIJOS POŽIŪRIU - BLIŪDŽIUVIENĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas,Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: nijole.bliudziuviene@kf.vu.ltStraipsnyje nagrinėjama Lietuvos patirtis organizuojant kasmetes tarptautines knygotyros konferencijas. Keliamas klausimas, ar konferencijų organizaciniai aspektai, tematika, dalyvių geografija gali būti traktuojama kaip knygotyros ir su ja susijusių sričių tyrimų ir naujausių praktinių žinių sklaidos erdvė mokslo komunikacijos kontekste.
Keywords: tarptautinės knygotyros konferencijos; mokslo komunikacija; formalioji mokslo komunikacija