LEIDINYS APIE TARPUKARIO LATVIJOS KNYGŲ DIZAINĄ - KORSAKAITĖ, INGRIDA (Knygotyra, 2014)
Lietuvos dailės istorikų draugijaEl. paštas: ingrida.korsakaitė@gmail.comFRASER, JAMES HOWARD. PUBLISHING AND BOOK DESIGN IN LATVIA 1919–1940: A RE-DISCOVERY. RIGA: NEPUTNS, 2013. 334 P., ILIUSTR. ISBN 978-9934-512-18-6.