DVIDEŠIMT ANTROJI SHARP KONFERENCIJA ANTVERPENE - BRAZIŪNIENĖ, ALMA (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: alma.braziuniene@kf.vu.lt