VLADO ŽUKO ATMINIMUI SKIRTA NACIONALINĖ MOKSLINĖ KONFERENCIJA ANYKŠČIUOSE - LIEPAITĖ, INGA (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas,Vilniaus universiteto bibliotekos Moksliniųtyrimų ir paveldo rinkinių centro Rankraščių skyriusUniversiteto g. 3, LT-01122 Vilnius, LietuvaEl. paštas: inga.liepaite@mb.vu.lt