BIBLIOTEKININKYSTĖS IR INFORMACIJOS MOKSLŲ BEI KNYGOTYROS IR DOKUMENTOTYROS INSTITUTAI 2008 METAIS - BRAZIŪNIENĖ, ALMA (Knygotyra, 2009)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01511 Vilnius, LietuvaEl. paštas: alma.braziuniene@kf.vu.lt