APGINTOS KNYGOTYROS DISERTACIJOS - PETREIKIS, TOMAS (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyrosir dokumentotyros institutas,Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: tomas.petreikis@kf.vu.lt