Katinai, dailidės ir buhalteriai: Wayne’o de Fremery bibliografijos interpretacija XXI amžiuje - Macevičiūtė, Elena (Knygotyra, 2025)
DE FREMERY, WAYNE. CATS, CARPENTERS, AND ACCOUNTANTS: BIBLIOGRAPHICAL FOUNDATIONS OF INFORMATION SCIENCE. CAMBRIDGE, MASS.: MIT PRESS, 2024.