Apie latviškas knygas, spausdintas ne Latvijoje - Kazakėnaitė, Ernesta (Knygotyra, 2023)
Zanders, Viesturs (red.). Grāmata Latvijai ārpus Latvijas: kolektīvā monogrāfija = Books for Latvia outside Latvia: collective monograph. Rīga: Latvijas Nacionālā bibliotēka, 2021. 479 P. ISSN 978-9934-610-05-9.