RETI IŠEIVIJOS SPAUDINIAI LIETUVIŲ KULTŪROS INSTITUTO BIBLIO-TEKOJE - HERMANN, ARTHUR (Knygotyra, 2011)
C. M. von Weber-Str. 14D-69245 BammentalBundesrepublik DeutschlandEl. paštas: arthur@jhermann.de