SENŲJŲ KNYGŲ APRAŠO YPATUMAI: BIBLIOGRAFINIS VIENETAS AR MUZIEJINĖ VERTYBĖ? - RANKELIENĖ, SONDRA (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto bibliotekaUniversiteto g. 3, LT-01122 Vilnius, LietuvaEl. paštas: Sondra.Rankeliene@mb.vu.lt