LEVAS VLADIMIROVAS – LIETUVOS INFORMACINĖS VISUOMENĖS TEORIJOS PRADININKAS - VARNIENĖ-JANSSEN, REGINA (Knygotyra, 2013)
Lietuvos nacionalinė Matyno Mažvydo bibliotekaGedimino pr. 51, LT-01504 Vilnius, LietuvaEl. paštas: r.varniene@lnb.lt