KNYGA VISADA AKTUALI - TOLKAČEVSKI, KŠIŠTOF (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: ktolkacevski@gmail.com