ŽYMAUS LENKŲ KNYGOTYRININKO BIBLIOGRAFIJOS RODYKLĖ - BLIŪDŽIUVIENĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas,Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: nijole.bliudziuviene@kf.vu.lt