SOVIETMEČIO LIETUVOS MAŽATIRAŽĖS KNYGŲ SAVILAIDOS PAVELDAS - KAUNAS, DOMAS (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: domas.kaunas@kf.vu.lt