Vokiečių mokslininko knyga apie Prūsijos lietuvių tautinę mažumą - Arnaszus, Helmut Hans Jurgen (Knygotyra, 2018)
KLEIN, MANFRED. PREUSSENS LITAUER: STUDIEN ZU EINER (FAST)VERGESSENEN MINDERHEIT. HAMBURG: VERLAG DR. KOVAČ GMBH, 2017.272 S. (SCHRIFTENREIHE „SCHRIFTEN ZUR KULTURWISSENSCHAFT“, BD. 119).ISBN 978-3-8300-9732-7.