DOKUMENTAS APIE PASIRENGIMĄ KNYGOS MOKSLŲ STUDIJOMS VILNIAUS UNIVERSITETE IR BIBLIOTEKOS KOMPLEKTAVIMO STRATEGIJAS PIRMAISIAIS XIX A. DEŠIMTMEČIAIS - Navickienė, Aušra; Pacevičius, Arvydas (Knygotyra, 2017)
...