KRZYSZTOFUI MIGOŃIUI – 75 - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt 2015 m. liepos 20 dieną 75 metų jubiliejų atšventė europinio masto mokslininkas, lenkų bibliologas ir lietuvių knygotyrininkų bičiulis, Vroclavo universiteto profesorius Krzysztofas Migońis. Nors Lietuvos knygotyrininkams profesorius gerai pažįstamas ir specialiai jo pristatyti gal ir nereikėtų, vis dėlto ši graži sukaktis yra gera proga „Knygotyros“ skaitytojams žvilgtelėti į sukaktuvininko curriculum vitae ir įsitikinti, kiek daug jis nuveikęs moksle ir kiek „mokslas teikia džiaugsmo bei paguodos“. [...]