HIERONIMO BOHUSZO NURODYMAI DĖL ANTKAPINIŲ PAMINKLŲ ĮRENGIMO - TOLKAČEVSKI, KŠIŠTOF (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: ksistof.tolkacevski@kf.vu.lt Tyrėjus nuo seno domino senovės civilizacijų įrašai, išraižyti ant akmenų, paminklų, mūrinių pastatų, molinių lentelių ir kt. objektų iš kietųjų medžiagų. Tokie įrašai vadinami epigrafiniais įrašais. Tam tikrą jų rūšį sudaro antkapių įrašai. [...]