BIBLIOGRAFIJOS TEORIJOS SAVARANKIŠKŲ STUDIJŲ MOKOMOJI PRIEMONĖ - JANONIS, OSVALDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: janonis@kvb.lt