NAUJA MONOGRAFIJA APIE XIX A. BIBLIOLOGIJOS MOKSLĄ: GABRIELIS ÉTIENNE’AS PEIGNOT IR JO DICTIONNAIRE RAISONNÉ DE BIBLIOLOGIE (1802–1804) - NAVICKIENĖ, AUŠRA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: ausra.navickiene@kf.vu.lt