BIBLIOTEKININKYSTĖS IR INFORMACIJOS MOKSLŲ BEI KNYGOTYROS IR DOKUMENTOTYROS INSTITUTAI 2006 METAIS - ZAVADSKYTĖ-ZAKARAUSKIENĖ, ŽIVILĖ (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: zivile.zavadskyte@kf.vu.lt