KRISTOFORO STANISLOVO LOPACINSKIO (1710–1760) PĖDSAKAIS: ŽIUPSNELIS MEDŽIAGOS SENOSIOS LIETUVOS BIOGRAFIJŲ ARUODAN - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt