AR NEANDERTALIEČIUI REIKALINGAS KOMPIUTERIS? - LAUŽIKAS, RIMVYDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: rimvydas.lauzikas@kf.vu.lt