LIETUVIŲ KULTŪRINIO PAVELDO AKTUALINIMAS ANGLAKALBĖJE AUSTRALIJOS APLINKOJE - TAŠKŪNAS, ALGIMANTAS PATRICIJUS (Knygotyra, 2015)
School of Government, University of Tasmania Launceston TAS 7250, Australia El. paštas: a.taskunas@utas.edu.au Apžvalgoje rašoma apie Australijos lietuvių leidybinę veiklą ir pastangas išsaugoti lietuvybę, parodant, kokios priemonės kintančiomis istorinėmis sąlygomis leidžia nedidelei Lietuvos išeivių grupei Australijoje išlaikyti kultūrinį identitetą ir platesnės visuomenės bei jos institutų dėmesį.