NUSIKALTIMO ANATOMIJA: NEBAIGTA XIX AMŽIAUS BYLA APIE KNYGŲ VAGYSTĘ IŠ VILNIAUS UNIVERSITETO BIBLIOTEKOS - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas, Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt