LEIDINYS APIE BIBLIOGRAFIJOS MOKSLO RAIDĄ - MATIJOŠIENĖ, AUDRONĖ (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto biblioteka Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: audrone.matijosiene@gmail.com