DOKUMENTO IR KNYGOS BENDROJI TEORIJA - ČEPYTĖ, JULIJA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El.paštas: julijacep@takas.lt