AKISTATA SU XX AMŽIAUS SPAUDOS PASLAPTIMIS - LIETUVNINKAITĖ, NIJOLĖ (Knygotyra, 2012)
Kauno technologijos universiteto biblioteka K. Donelaičio g. 20, LT- 44239 Kaunas, Lietuva El. paštas: nijole.lietuvninkaite@ktu.lt