RUSIJOS BIBLIOFILINĖ PERIODINĖ SPAUDA (XX a. dešimtasis dešimtmetis – XXI a.) - TRUMPIS, GINTAUTAS (Knygotyra, 2014)
Martyno Mažvydo bibliofilų klubas, Vilnius, Lietuva El. paštas: gintautas@geotestus.lt