LITUANISTINĖS EGODOKUMENTIKOS ATRADIMAI - BŪČYS, ŽYGINTAS (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Muzeologijos katedra Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: zygintas.bucys@gmail.com