VLADO ŽUKO ATMINIMUI SKIRTA NACIONALINĖ MOKSLINĖ KONFERENCIJA ANYKŠČIUOSE - LIEPAITĖ, INGA (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas, Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinių tyrimų ir paveldo rinkinių centro Rankraščių skyrius Universiteto g. 3, LT-01122 Vilnius, Lietuva El. paštas: inga.liepaite@mb.vu.lt