GERÕSIOS BIBLIOTEKŲ, KNYGŲ IR SKAITYMO DVASIOS ISTORIJA ŠIAURĖS EUROPOJE IR BALTIJOS ŠALYSE - KRAULS, INETA (Knygotyra, 2014)
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka Gedimino pr. 51, LT-01504 Vilnius, Lietuva El. paštas ineta.krauls@gmail.com