MAŽOJI SURDEGIO VIENUOLYNO ENCIKLOPEDIJA - RAZDORSKIS, ALEKSEJUS (Knygotyra, 2014)
Rusijos nacionalinė biblioteka Sadovaja g. 18, Sankt-Peterburgas, 191069 Rusijos Federacija El. paštas: razdor@nlr.ru