APIE ANTIKĄ GABRIELIO NAUDÉ KNYGOJE „PATARIMAI KURIANČIAM BIBLIOTEKĄ“ - ŠTIKONAITĖ, IRENA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Klasikinės filologijos katedra Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: irena.stikonaite@flf.vu.lt