SLAPYVARDŽIŲ IDENTIFIKAVIMO KLAUSIMU (dar kartą dėl Virga Ferrea slapyvardžio) - VAICEKAUSKAS, MIKAS (Knygotyra, 2015)
Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas Antakalnio g. 6, LT-10308 Vilnius, Lietuva El. paštas: mikas@llti.lt