RADVILŲ KORESPONDENTAI XVIII AMŽIAUS PIRMOjo JE PUSĖJE - URBAITYTĖ, RITA (Knygotyra, 2015)
Lietuvos žemės ūkio universiteto Kultūrologijos ir filosofijos katedra Studentų g. 11–250, LT-53361 Akademija, Kauno r. El. paštas: r.urbaityte@gmail.com Remiantis Radvilų archyve Varšuvoje saugomais laiškais ir negausia istoriografija straipsnyje identifikuojami naujienas ir spausdintinius bei rankraštinius laikraščius į Radvilų dvarus XVIII amžiaus pirmojoje pusėje nuolat siuntę asmenys ir pradedama kurti jų kolektyvinė biografija.