KOKIĄ GALVĄ IR BIBLIOTEKĄ TURĖJO ONA KOTRYNA RADVILIENĖ? - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2009)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt